Porumbeii.Net
slideshow 01 slideshow 02 slideshow 03

  •   ©Vrei propiul tau site? Acum W3bro.Net iti vine in ajutor. Intra pe site nostru www.w3bro.net si alege pachetul care ti se potriveste sau suna administratorul site si cere o oferta.»Vizite:8139888Termeni & Conditi

* www.porumbeii.net este un website personal cu activitate non profit destinat iubitorilor de pasari, animale si sportului columbofil.
* www.porumbeii.net isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment sectiuni ale continutului sau.
* Anumite sectiuni ale continutului publicat pe www.porumbeii.net pot sa fie furnizate de colaboratorii cu care wesite-ul are legaturi.De asemenea, www.porumbeii.net NU este responsabil in nici o masura asupra continutului distribuit de terte persoane, indiferent ca acesta este de ordin publicitar sau nu.

* www.porumbeii.net NU este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul website-ului Puteti folosi continutul website-ului doar pentru utilizarea dvs.personala si nu in scopuri ilegale.

* www.porumbeii.net isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva user-lor, vizitatorilor acele informatiile sau comentariile trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care nu sunt in domeniul articolului principal sau pe care le considera, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau colaboratorilor
*Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.Apasand TRIMITE sunteti de acord cu “Termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Daca nu sunteti de acord, nu postati comentariilor pe acest website.

* www.porumbeii.net isi rezerva dreptul de a schimba acesti termeni, modificand continutul si data notificarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati,doar prin de publicarea in prima pagina a website-ului, care face trimitere la noua forma de acord. Accesarea website-ului, folosirea serviciilor acestui website dupa momentul notificarii privind schimbarile pe prima pagina a website-ului dovedeste faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.
* Drepturile si obligatiile , impuse de prezentul act denumit termeni si conditii, precum si toate efectele de natura juridica (civila sau penala) pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.